Bàner

PostHeaderIcon Actualització informativa respecte la temporada esportiva 2020 d’Abacat

Actualització informativa respecte la temporada esportiva 2020 d’Abacat


La setmana passada la Junta d’Abacat va reunir per teleconferència per analitzar la situació actual i les possibilitats que tenim de tornar a posar en marxa la nostra temporada esportiva. Voldríem fer saber les nostres determinacions i conclusions.

Davant la incertesa actual no podem estar segurs quan es tornarà a permetre l’obertura dels locals d’hostaleria i els clubs de billar. No obstant, la nostra intenció clara és de no donar la temporada per perduda sinó posar-la en marxa un altre cop tan bon punt que es permeti. També volem que no s’escurci la temporada, preferint buscar solucions fetes a mida per cada categoria i divisió, en consultació amb els jugadors mateixos quan sigui adient. Evidentment les circumstàncies molt especials que ens han tocat viure aquest any resultarà en que en algun o altre punt acabarem incomplint tota la lletra del Projecte Esportiu del 2020 però confiem que amb la comprensió i col·laboració tant dels jugadors com dels propietaris dels locals aconseguirem fer que la temporada acabi essent un èxit, encara que un xic irregular. De moment, us podem informar que entre les possibles solucions no contemplem jugar proves en dies que no s’assignin normalment per les proves (és a dir: totes les proves de Màsters es continuaran fent els dissabtes i totes les altres proves es faran els diumenges) ni tampoc contemplem jugar proves durant el mes d’agost. Tret d’aquestes dues exclusions, deixem oberta la porta a diverses solucions, que poden incloure, per exemple, fer coincidir proves de diverses categories i divisions en una mateixa jornada o allargar la durada de la temporada.

Serà la nostra voluntat fer segur que les solucions siguin les més justes i consensuades possibles. No obstant, i com s’ha quedat palès, encara no podem prendre cap determinació amb un mínim grau de seguretat. De seguida que s’anuncien l’aixecament de la restricció de la nostra activitat, ens posarem a treballar per buscar les solucions que necessitarem.

Evidentment tots estem passant per una època molt complicada ara mateix així que voldríem aprofitar de la oportunitat per desitjar ànims a tothom, tot esperant que serà molt aviat que ens tornem a veure!


 

PostHeaderIcon Defunció d'en Jordi Pasarell

Hem de lamentar la defunció del nostre amic billarista i company d'expedicions internacionals d'ABACAT Jordi Pasarell. Des d'aquí donem el més sentit condol a la seva família i amics.


 

Que en pau descansi.

 

 

PostHeaderIcon Comunicat extraordinari

Ajornament de l’activitat de l’associació pel coronavirus

En línia amb les mesures preses pel Govern Català i d’Espanya per reduir al màxim els contagis pel coronavirus, avui suspenem tot el calendari de proves d’Abacat fins nou avís.
Animem a tots els nostres socis a seguir amb responsabilitat les indicacions de les autoritats per ajudar a que passem per aquest moment delicat per la salut pública de la manera més lleu i més ràpida possible.
De seguida que puguem reprendre l’activitat habitual de l’associació, us ho notificarem pels canals habituals.
Salut a tothom i fins aviat! 

PostHeaderIcon Segon Aniversari Cal Met

Els nostres amics de Cal Met organitzen el seu segon aniversari i des d'aquí us animem a participar, especialment als jugadors de Segona Divisió, ja que el dia 17 hi ha prova al mateix local i podeu aprofitar per passar el cap de setmana a la comarca del Lluçanès. Habitacions al mateix local per 14€ persona.
Donem suport al Blackball.
Participa-hi!

 

 

Bones partides.

 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 4 de 63

Destacats
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner