Bàner

PostHeaderIcon Copa de les Nacions 2017: Recepció oficial a Malta


Després de que en Pere i l’Axel rebessin els seus trofeus de les mans del senyor Paul Attard, el coordinador de l’àrea de Joves, Esports i Organitzacions Voluntàries del Ministeri d’Educació, el senyor Attard molt amablement ens va invitar a reunir-nos amb el Ministre d’Esports de Malta al parlament a Valetta, la capital de Malta, abans de finalitzar la nostra estada en el seu país.

La nostra delegació – els dos campions, en Pere i l’Axel, en Pere Alcázar Sr. i el President d’Abacat, l’Andy Hughes – va passar quasi una hora i mitja al Ministeri d’Educació parlant primer amb en Roderick Tanti, el President de la Malta Eight-Ball Federation, i després amb Dr. Clifton Grima, el Ministre d’Esports de Malta de temes diversos. Amb en Roderick Tanti es va comentar l’estat actual de Blackball a Catalunya i Malta (allà tenen uns 1200 federats entre Blackball i World Rules i dues federacions diferents), el Catalonia Pool Festival, i la situació de l’esport a nivell internacional. En la conversa amb el Dr. Clifton Grima vam conversar també sobre les possibilitats de que Malta pogués organitzar el mundial de Blackball i altres temes d’interès més generals, com la història de Malta, amb referència especial a l’esport, incloent - atès que la diplomàcia realment no és el nostre punt fort - la derrota històrica de 12 a 1 en l’Espanya-Malta l’any 1983.

Després d’agrair el gran detall que havien tingut amb nosaltres en rebre’ns al ministeri, ens van portar en cotxe directament a l’aeroport per reunir-nos amb la resta de l’expedició.

Pels dos nois va ser una gran experiència i un honor: el magnífic colofó d’un memorable viatge.
 

 


En Pere i l'Axel amb el Dr. Clifton Grima, Ministre d'Esports de Malta

 

PostHeaderIcon Copa de les Nacions 2017

 

Victòria impressionant d'en Pere Alcazar i l'Axel Aliaño a la Copa de les Nacions a Malta. Després d'una jornada en que es van haver d'enfrontar a quatre dels millors júniors d'Europa en uns quarts i semis realment emocionants, només quedaven els dos grans amics per fer una final exclusivament catalana.

Sub-campió de la Copa de les Nacions sub-18: Axel Aliaño

Campió de la Copa de les Nacions 2017 sub-18: Pere Alcazar

Moltes felicitats a tots dos: acabeu d'escriure un altre gran capítol en la història d'Abacat.

 

 


Es publicarà l'informe sobre la expedició en els pròxims dies.

 

PostHeaderIcon 1a Prova de Sènior i Júnior

Felicitats a Joaquim Reyes per la victoria i a Toni Garcia pel subcampionat.

 

El campionat Júnior el va guanyar Marc Roselló a Àxel Aliaño, felicitats als dos.

 

 

 

A partir d'aquesta jornada apliquem una nova norma respecte els descansos.

Es pot fer un sol descans de 5 minuts durant els enfrontaments, que serà després de la partida corresponent al número de partides a què es juga la ronda menys una (és a dir, si la ronda és a 6 guanyades, si es tria fer el descans es farà obligatoriament després de la cinquena partida).

 

 

PostHeaderIcon 1a Prova de Divisió d'Honor


Aquest proper Diumenge 22 comença la temporada per als jugadors de Divisio d'Honor a la sala Santa Fe de Rubí, Carrer Platí, 13.

(QUADRANT)

Moltes felicitats a David Ureña per la victòria i a Eloy Alonso pel subcampionat.

 

 

 

 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 33

Col·laboradors
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner