Bàner

PostHeaderIcon Proves pel cap de setmana


Aquest cap de setmana tenim 3 proves a Sabadell, la primera el dissabte 27, a la sala Bar Diego tindrèm la tercera prova de la Categoria Màster com sempre hora de convocatòria, 14:45.

El diumenge dia 28 també a la sala Bar Diego els jugadors de la Primera Divisió jugaran la tercera prova, en aquest cas ja s'han acabat les wild cards d'accens directe doncs toca centrar-se amb el rànking general.

I per últim el diumenge 28 a la sala Mil21 els jugadors de Divisió d'Honor disputaran la tercera prova.

 

Bones partides a tots i a totes.

 

 

 

PostHeaderIcon 3a Prova de Segona Categoria

 

Felicitats a Toni Casamartina per guanyar la final de la tercera prova de Segona categoria a Àlex Egea, la final és va decidir a l'última partida 6-5.

(QUADRANT)

 

 

 

 

PostHeaderIcon Segona prova Sènior i Júnior

Felicitats a Joaquim Reyes per guanyar la final Sènior imposant-se a la final a Toni Garcia repetint la final disputada a la primera prova.

                                             

(QUADRANT)

Felicitats a Pere Alcazar Geli per guanyar la segona prova de júniors, felicitats també a Axel Aliaño pel sub-campionat.

 

 

 

PostHeaderIcon 2a Prova de Divisió d'Honor


Felicitats a Ferran Etxebarria per la victòria a la segona prova de Divisió d'Honor i també al sub-campió Joan Naspleda.

                                                


 

(QUADRANT)

 

Recordem la nova normativa:

Es pot fer un sol descans de 5 minuts durant els enfrontaments, que serà després de la partida corresponent al número de partides a què es juga la ronda menys una (és a dir, si la ronda és a 6 guanyades, si es tria fer el descans es farà obligatoriament després de la cinquena partida).

 

 

 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 33

Col·laboradors
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner